Kabéh comforts pikeun tetep pikaresepeun

Wilujeng sumping di Hotel kami. Kahiji fasilitas akomodasi béntang-tilu di Capoterra, hiji kota di basisir kidul-kulon Sardinia 20 km ti Cagliari.

hotél nawarkeun sémah na sagala comforts méakkeun hiji tetep pikaresepeun tur damai di Sardinia.

Cocog jeung sakabeh tipe konsumén, hotél boga kamar réstoran badag dimana anjeun bisa ngarasakeun delicacies of chefs kami sarta kamar bar welcoming dilengkepan TV satelit dimana anjeun bisa bersantai sanggeus dinner atawa ngarasakeun sarapan euyeub isuk-isuk..

Wifi gratis sareng Langit sapanjang harta.

Ogé pikeun kaamanan mobil anjeun, hotél ogé boga parkir swasta aman.

Hotél Rosa siap nawiskeun anjeun jasa sareng kanyamanan

A rélaxasi pikaresepeun

wewengkon sabudeureun Capoterra nyaeta matak, kalawan bentang enchanting, leuweung, jeung ayana satwa kayaning kijang Sardinia jeung kijang fallow.

Valorisasi Tambak Capoterra ngaliwatan rute observasi dipandu mangrupa touch metot pikeun maranéhanana anu hayang ngajajah alam sabudeureun..

Basisir Capoterra, come Frutti d’;emas jeung Maddalena Beach, aranjeunna nambahkeun touch of rélaxasi sarta pesona pikeun tetep anjeun pikeun manggihan wewengkon sabudeureun.

kamar tunggal

(sapeuting cicing + sarapan)

kamar ganda

(sapeuting cicing + sarapan)

kaméra tripel

(sapeuting cicing + sarapan)

kamar kulawarga

(sapeuting cicing + sarapan)

jasa hotél

staf kami sopan tur attentive

bakal salawasna aya dina pembuangan anjeun pikeun mastikeun tetep nyaman. Urang nawarkeun rupa-rupa layanan.

Contact us pikeun tawaran ditangtayungan.

jasa di hotél

Di kamar kami anjeun tiasa nganggo minibar anu nyaman, conditioners hawa efisien, TV satelit, amenities sarta bebas wi-fi.

Posisi strategis

hotél ngarasakeun lokasi husus, gampang diakses sareng caket kana sadaya atraksi utama di daérah éta.

Usaha husus

Perusahaan anjeun kedah damel di daérah Cagliari, Capoterra, Macchiareddo, Uta, Assemini, Sarroch, Villa San Pietro jeung Pula? Urang nawiskeun perlakuan rahasia

Basisir

Pikeun pinuh ngarasakeun tetep santai anjeun, pantai pangcaketna bisa ngahontal dina ngan 10 menit ku mobil

jasa di hotél

Kadatangan anjeun tiasa diatur kalayan layanan transfer sareng cek awal sareng cek telat.

Kamar husus

Aya kamar tunggal, ganda, kamar triple jeung quadruple elegantly kdu

Réstoran kami - Pizzeria Éropa

Réstoran Pizzeria


kamar réstoran badag dimana anjeun bisa ngarasakeun delicacies of chefs kami
The Bar Room


kamar bar welcoming dilengkepan TV satelit mana anjeun bisa bersantai sanggeus dinner atawa ngarasakeun sarapan euyeub isuk-isuk

Vacanze Straordinarie & satisfied customers.

;;;;; 5/5

___ Pausahaan husus ditangtayungan perlakuan