INFORMASI ON THE KAMAR

Palayanan Sarana - Sadaya jasa

kamar tunggal

(sapeuting cicing + sarapan)

kamar ganda

(sapeuting cicing + sarapan)

kaméra tripel

(sapeuting cicing + sarapan)

kamar kulawarga

(sapeuting cicing + sarapan)

jasa hotél

staf kami sopan tur attentive

bakal salawasna aya dina pembuangan anjeun pikeun mastikeun tetep nyaman. Urang nawarkeun rupa-rupa layanan.

Contact us pikeun tawaran ditangtayungan.

jasa di hotél

Di kamar kami anjeun tiasa nganggo minibar anu nyaman, conditioners hawa efisien, TV satelit, amenities sarta bebas wi-fi.

Posisi strategis

hotél ngarasakeun lokasi husus, gampang diakses sareng caket kana sadaya atraksi utama di daérah éta.

Usaha husus

Perusahaan anjeun kedah damel di daérah Cagliari, Capoterra, Macchiareddo, Uta, Assemini, Sarroch, Villa San Pietro jeung Pula? Urang nawiskeun perlakuan rahasia

Basisir

Pikeun pinuh ngarasakeun tetep santai anjeun, pantai pangcaketna bisa ngahontal dina ngan 10 menit ku mobil

jasa di hotél

Kadatangan anjeun tiasa diatur kalayan layanan transfer sareng cek awal sareng cek telat.

Kamar husus

Aya kamar tunggal, ganda, kamar triple jeung quadruple elegantly kdu

Vacanze Straordinarie & satisfied customers.

;;;;; 5/5

___ Pausahaan husus ditangtayungan perlakuan